Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Tuesday, September 28, 2010

Cheese Tat Cumil



Assalamualaikum summeee...lame bebeno haku x dan nk menghapdep blog ni. Ntah lerr..sejak pindah opis baru asik bz..pastu line pon x bopa clear...x best nk mencurah idea..byk gangguan...hahahahaaa. Bkn x de xtvt memasak cume masak yg biasa2 jek...pastu snap gambaq x dan nk donlod. (kira bz tahap gaban la kan..ahaks...perasan gilosss). Ok berbalik pada tajun n3 kali ni. Kes jadik tat2 cumey2 ni sbb nk menghabiskan balen adunan tempahan tat dr Jiran sebelah umah haku Kak Zura. haaaa..ada kes psl tat ni. Aku bgn buat koi 2.30 am you know...hahahahaaa. Kes dia aku dh tertido masa awai tu...kunun2 nk tdokan anak2, skali ngan haku2 hanyut dibuai mimpi ngalahkan anak2. Sib bek aku terjg koi 2.30pg tu. Dan gak aku siapkan...lps tu x berani nak sambung tdo takut merah lg punch card haku...aku pon buatla la apa2 yg patut. Dan jd la tat2 cumil2 ni. Syok lak tgk kicik2 camni...siap sume bhgn tat ni dlm koi 4.00am. So utk mengelakkan haku tdo blk haku sambung iron baju pa segala. Pastu sbb masih awai aku pon masak nasi buat tapau anak p tadika....menu senang jek. Nasi putih+udang grg. Pastu utk haku nasi Putih dannnnn...........

jeng3....my paberet la...sambai udang galah...nyum3.
Ha bekpes cam org buat bendang (sawah). Save budget arini. Puas haku makan...dh kenyang mata pon ngantok. (melampau kan haku....). Okla nk sambung buat keja...ehehehhee..tata

No comments:

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)