Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Tuesday, June 5, 2012

Hepy belated Besday To Me...

Hepy bessdaayyyy to Meeee...hepy besdayy to Meee....                eh silap..hepy belated Besday to Me.
4 Jun punya cita niiiii.ahakssss..fuhss..fuh..fuh...tiup lilinnn...banyakkk wooo...dh tua ropanya..muehehehehe. 

Birthday tahun ni cam x menariks je. Banyak kejadian yang menyedihkan dari yang menggembirakan. Macam2 sangat...Ayah pon masih di tahan di wad lagi. Semalam dh terkejut sangat bila adik call bagitau ayah kena masuk ICU katanya. Rasa cam nak terbang balik sana ....rupa-rupanya masuk CCU sebab jantung dia berdegup tak stabil..adehsss...cam nk pengsan dh. Sampai Hospital tgk ayah dok smbang cam x da apa2. Alhamdulillah...lega skit tengok ayah camtu. Koi 2 pagi semalam ayah dh ditukarkan ke Wad biasa. Syukur padamu Ya Allah...Semoga ayah cepat sihat ye.. Kak Long sayang ayah...
Sebenarnya Dah 2 Minggu juga haku dok ulang alik dari Sintok Ke Hospital Sultan Abdul Halim Sg. Petani. . Sabtu lps ayah dh discaj tapi hari Rabu tu kena admit wad semula sebab asthma .Bila Cuti  weekend gilir jaga ayah ngan adik. Bagi adik rehat pula. Sabtu blk umah sebab Ahad kena masuk keja. Bernasib baik juga sekarang musim cuti sekolah..kalau tak tak tahu la. Keja tetap kena jalan walau macam manapon. Keja makan gaji ngan orang ni bukan senang. Apalagi iTu la sumber kita nak dapat untuk sara keluarga dan Ibu Bapa. Kalau kita tak keja sapala nk mai bagi kat kita kan????...orang nak bercakap dan mengghukum terlalu mudah. Just cakap ja. Yang kena fikir tu adalah kita, yang nak kena tanggung adalah kita. Bagi haku walau apapon yang haku buat adalah kerana Allah, Ikhlas. Bukan untuk pujian atau sanjungan. Biarlah kalau orang nak kata dan keji haku apa sekalipon..Janji Allah tahu niat haku...
Semoga Allah berikan ketenangan dan ketabahan buat Aku...Ya Allah..Aku mohon berilah kesabaran, ketabahan dan ketenangan dalam mengharungi apa jua ujian Mu Ya Allah..Aaaminnn Ya rAbbal A'lamin.

4 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MeknaBlog said...
This comment has been removed by the author.
Qasey Honey said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MekNa said...
This comment has been removed by the author.

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)