Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Saturday, September 10, 2011

Deko Cheese Tat ...tenkiu buat Kak Azlita & Kak HaSue

 Taddaaaaaaaa....ngeh3 (sengeh sampai telinga sebab seronok dapat buat tat ni...)....projek semalam. Excited gilerrrr. Dah lama sgt tak buat cheese tat nih. Request dari member Bigboss untuk anaknya. Enjoy sgt dpt buat tat semlm. Apapon haku nk ucapkan berbanyak-banyak terima kasih pada kak Azlita@MASAM MANIS kerana telah share cara-cara mendeko cistat. Dh lama dok cari2 camna diorang buat corak2 yg cumil2 tu. Dekat umah Kak Hasue pon penah nampak juga cara nk buat bunga2 cumil tu.Terima Kasih kak Ita. kite minta izin nk kongsi kat cni pulak yerrr. ..semoga ilmu yg kak kongsikan membawa berkat. Resepi Cheese Tat kita guna resepi yg selalu2 dok tepek dh. Nak tgk step by step cara mendeko tat sila ke SINI okess...Semua hasil tangan kak Ita ni mmg berseni dan cantik skali.u
Haku punya biasa la kan...kureng kemas skit tp insyaallah len kali haku akan perbaiki lagi. Tapi memang best sgt2. Haku sukaaaaaaaa....siap buat tambah lagi tat kes seronok nak deco2 kat atas dia tu..hahahahhaa...pulun kan haku nih..keh3. 
Okeh dh habis kut citer psl tat. Sebelum haku terlupa haku nk berterima kasih kepada semua yg sudi singgah dan tinggalkan msg kat shoutbox dan komen kat cni. Maaf kalau haku tak sempat nk balas or singgah blk. Tu mananya haku mmg tak sempat buka or komen....Haku sgt menghargai semuanya. Harap tiada yang berkecil hati yerrrr. Terima kasih sgt2......

 


3 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

perghhhh kelas gitu, mmg cantik gila, berkenan aku tgk. nampak gaya buleh tempah kot lepaih ni. dah lama tak makan cheese tat hang

MeknaBlog said...

ahaks3. Santek gila ekkk..malu iii...kih3. Dh lama x buat bila dpt tips dr sifu2 mmg xcited..mcm2 paten rasa nk deco...ang punya psl kak ok....

Sofea said...

cantiknya tart..geram akak tgkk!

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)