Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Monday, March 5, 2012

Kek hantaran .....bunge Rose buttercream









Pestime amik tempahan untuk buat kek aising2 ni. Haku mmg tak berapa yakin nk main2 ngan aising ni. Kalau setakat makan kat umh ok la. Suka hati ja kan nk buat tungging ka..kuak lentang ka camna pon. Pasal nk makan sendiri. Bila amik tempahan ni risau sangat hasilnya tak memuaskan hati orang kan. Kita amik duit orang kalau boleh mau orang puas hati. Munge rose ni haku buat guna flower nail pulak. Dulu pernah cuba guna kon. Alhamdulillah haku agak berpuas hati dengan hasil pertama ni. Walaupon sebelum ni aku amatlah jarang nk main ngan aising ni. Alhamdulillah......walaupon tak sesempurna orang lain...syukur sangat2. Kiranya nampak kata tu bunge ros bukan bunge tahi ayam..hahahahaahaha.....len kali akan di improve lg bunge ros tu bg mantopssss...hehehe ....
Nak ucap terima kasih buat Kak Rosfaizah Rusli @ cerita ceriti ibu Ayra sebab bagi resepi buttercream yg best ni..terima kasih banyak2 yer kak...semoga Allah jua membalasnya. Terima kasih jg kawan2 yg selalu bg semnagat dan komen-komen.... 

No comments:

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)