Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Tuesday, August 3, 2010

Kek Coklat Lembab Utk Majlis Sambut Posa



Alhamdulillah...rezeki arini opis haku ada buat mkn2 utk menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Terima Kasih sumeee kawan2 yg sudi wak mcm2 'port luck'. Kenyang..kenyang..kenyang (baca cam upin & ipin tau).


Semalam aku telah diserang oleh penyakit 'M' tahap kronik. puaih aku dok khatam buku resepi dok cr idea nak wuat apa utk majlis arini tp sume x melekat dihati. Last2 aku decided buat jek la kek coklat . Sonang...so dgn tahap 'M' yg paling kritikal haku gagahi gak buat kek coklat tu. Sib bek la jd...muahahaha. So ini jela yg mampu aku sumbangkan dgn seikhlas2 hati.......
Tapi kan topping dia ada tragedi gak la...aahahhaahaha...nasib la sbb aku dh terlewat bgn pg td. Kelam kabut cairkan topping....ehehehe....

2 comments:

MAMASYAZA said...

wahhhh sedapnya kek coklat lembab tu...sungguh menyelerakan

MeknaBlog said...

Makaseyyyyy....kak suzi..ehehee

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)