Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Tuesday, April 10, 2012

Dinner ngan Ikan sumbat Nyoq + budu....

Lauk dinner kami sekeluarga yang tidak seberapa...Bigboss nk makan ikan sumbat nyoq..jenuh gak haku dok cari resepi. Tak penah buat pon selama ni. Kalau ikan sumbat cabai tu slalu la sbb paberet. Laast2 jumpa kat blog CMG@tiffinbiru...terus save. Alhamdulillah sedap resepi tu..terima kasih CMG. Ikan bakaq ni lawn plak ngan budu...pastu masak lemak rebung + bayam+ udang..perghhhhh. Mola la nk tambah nasik x hengget muka pon dh bulat.hehehehehehee
Lama juga x dan nk update...jangankan kata nak buat n3..nk BW pon x dan. Apala yg dibzkan pon x tau kan...kalau ikutkan hati nk update blog sedia2. Camna nk buat ekkk...supaya slalu jek aku leh pos n3? Ada sapa2 nak tulong habaq sat dak? 
Malam ni ku gagahi juga...ni pon baru sudah siapkan oder Cheese tat 7 set. Sambil2 ilangkan panas badan ni haku mik kesempatan dok lepak sini plak....dh lama x buat tat banyak2 camni. Sonok plak kan....sejak anak masuk sekolah ni masa agak terhad nk mik oder..kalau ari cuti haku ok jeee. hehehhee..apepom Alhamdulillah dh siap tat haku. Sok akan di delivery kepada puan2 yg oder hokey. 
Resepi ikan sumbat nyoq tu nanti2 la haku update no...la ni haku nk p tdoq dulu..sok keja beb....mau x jg jenuh...tata

3 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MeknaBlog said...
This comment has been removed by the author.
ogyep yummy mellow said...
This comment has been removed by a blog administrator.

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)