Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Monday, February 22, 2010

Msk Lemak Cilipadi n Bla blabla



jeng jeng jenggggg...ni la menu mkn mlm kami ari khamis lps...dh basi pon .hahahhahhaa....nk buat camna kan haku kan bz semedang..hahahahaa...bz cuti, CNY aku yg lebey2 cutinya. P jalan2 ke N9 umah my SIL. Kami p skali ngan MY MIL tp sekeping gambaq pon x dan nk snap.pastu g jalan2 ke nilai...wuihhh...rambang mata bg haku yg pertama kali menjejak kaki kesitu...sib bek la x dak duit..kalo tak mesti dh habih duit shopping.ISkkkkk..dh melalut nihhh...
Masa g umah my SIL diorang bawak kami g jalan2 kesegamat.Pastu my SIL ajak singgah Jakel Segamat tu. Haku dh terbekenan kat kain langsir. Masalah btul.Tanya Mr. Hubby dia bg green light, apalagi haku kebas aaa habuan nk buat langsir umah aku.Tp untung la Umah aku tu x byk tingkap pon.kuartes katakan..kekekekkeekkee....x de la sampai ribu2.tp aku x dan nk potong lg. Dok tgh cr idea nk buat paten apa.Manyak sgt paten la nih...x tau nk buat yg mana satuuu....kain pasang pon haku kebaih sampai 4 psg..perghhhh.masa bila la kau nk potong buat baju pon haku x tau. Masa x mengizinkan lagi.Taakpa sabaq naaa ..sabaq. Ada can ja haku proses mende2 tu...hoh.panjangnya la bebelan haku pada ari ini.dh aaaaa..baca yang ni dulu.

2 comments:

MAMASYAZA said...

kata beli kain tudung tingkap, tak tunjuk pun..amik la gambaq tunjuk lam blog...amboi kain sampai 4 psg..sakan sungguh mekna...bila nak buat tu..hehehe

MeknaBlog said...

x dan nk snap lagi daaaa.......

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)