Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Tuesday, March 23, 2010

Makan freee...kenduri..kenduri..kenduriii

Assalamualaikumm.......erm..lama rasanya x menjengok umah comeiku ini. Nak buat camna kan, kebizian melanda hari2ku. Aritu kena p kursus adope photoshpe 2 hari. pastu smlm kena g bagi jubah kat student yg nk konvo...arini buat jahat jap jengok n kemas umah comei kesayangan ku ini.Windu plak kat kengkawan sbb x sempat nk blog walking agak lama.Pada yg dok singgah tu macih la byk2.
Haku nk letak gambaq2 aku p kenuri sepanjang minggu lepas...kenuriiii ja. Sampai ada yg x sempat nk p. Maap la yer...bkn x igt tp x dan nk p sume. Terima kasih sudi mengundang. Pada pengantin2..selamat pengantin baru ekkk...semoga sentiasa aman bahagia ke akhir hayat.



Ni sepupu haku yg dok kat Pantai Merdeka. Kenuri ari sabtu lps. Hari khamis mlm baru mak sedara call panggil kenuri. Sabtu pg kelam kabut bertolak blk Kg. Merbok amik my mom dulu. Pastu patah balik p Pantai Merdeka. Sempat p dok sat ja sbb nk kena blk Sintok ada g kenuri umah member Mr. Hubby dkt ngan Perumahan haku dok...satu ari tu mkn free la kira. Pastu blk dh dkt koi 4 sampai umah. Rehat bg anak2 mandi n diorg tdo keletihan. Maklumla skrg panas....


Haku tgh melantak nasi kenuri...


Yg ni kenduri umah member satu tpt kerja..Kak Ita.adik dia kawen.Dkt ja dr tpt keje. P ngan kengkawan waktu rehat...

Haku n the geng yg p kenuri...Terima kasih buat Kak Ani & Suami yg sudi tumpangkan haku p kenuri.Jasamu dikenang (merasa gak haku nek keta My V baru Kak Ani....hahahaha)

2 comments:

MAMASYAZA said...

hehehe....balik kampung makan nuri ropanya...pelik toi la server kita la ni..sat ok...sat tak ok...penin haku..hilang mood nak buat n3

MeknaBlog said...

btui3

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)