Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Tuesday, April 27, 2010

Winners Giveaway PERMATAPAPAIBU


3 Winners Giveaway PERMATAPAPAIBU goes to....



terima kasih kepada En random.org kita sbb pilih pemenang untuk Giveaway Permatapapaibu pada kali ini..tq juga kepada 29 bloggers yang join give away nihh..thanks again yaaa...

Oklah, tanpa berlengah masa, ibu umumkan pemenang give away ibu pada hari ini.. Pemenangnya jatuh kepada:

i) MeknaBlog(24) - haku lerrrr...
ii) SoFiaH(8)
iii) izan cute(12)

TAHNIAH ! yayyy

kepada semua pemenang, sila email alamt yer ke erlyramli81@gmail.com..sbb senang nak hantar hadiahnya..

kepada yang tak dapat tu..jgn risau , maybe tuah anda ada pada giveaway lain yer..jgn sedihh tau..senyum senyumm..

so dengan ini, berakhirlah giveaway ibu..lain kali ibu buat lagi ekk..tunnnggguuuu...


Terima Kasih....

4 comments:

Ibu Ayra said...

tahniah rusna... pasnih bleh join giveaway lagik... ada blog yg mmg depa buat utk senaraikan giveaway2 yang ada... kalau berminat, nanti kak ros bagi link dia... senang, sebab tgk kat situ ja pastu pilih giveaway/contest mana yg kita nak join...

MeknaBlog said...

Tq kak Ros...mmg rusna berminat la kak...maklumla rusna bkn pandai sgt. Baru menceburkan diri dlm bidang berblogging nih...hehehee....nnt kak Ros bg link kat rusna ek. Terima kasih...sayang kak Ros

Ibu Ayra said...

ok, nanti kak ros bagi link blog tu thru FB ok...rusna mintak tau...

牛五花Orange said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)