Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Tuesday, June 23, 2009

Yek..yek..hanpon baru....ngeh3

Cita nih dh lama...tp nk cita gak...citanya aku dpt HP baruuuuu...syok3........bertambah syok sbb mr hubby yg belikan...x de sempena papon.....sbbnya hp aku mmg dh tersgt la uzurnya w/pon body masih bergetahh...alkisahnya hp aku dok guna tu bateri dia sik kong jaaa...baru sms 2-3 x dh piap....padan...tu baru sms..kalo org call pon tgh2 best sembang....tetiba sengap terus..........mr. hubby pon bengang kadang2 call x dpt...dhtu bateri kong camne????....dia ada wak aku p tgk2 HP kat kedai...aku kata...ala guna jela yg ada tu dulu...sayang lak det nk beli sampai rm400-500.....(kedekut kan aku)....lgpon hp bkn ada harga......kalo bli mas pon lg orait.....(walaupon sebenaqnya aku x bopa minat brg kemas)......tp pengalaman tu kan mendewasakan...mn la tau time sesak2 brg2 kemas tu leh gakbantu kita kan....kalo HP ni pg bli ptg dh jatuh harga.....dolu Hp samsung aku bli punya la mahai..last2 nk tolak blk depa nk amik RM50 jah......isk3...sakit hati ku simpan sampai skrg...hamik aku....sekupang x dpt......ok. berbalik psl hp baru aku...aku x tau pon mr hubby dh p bli hp baru aku sbb masa koi 8 mlm tu aku dok pegang hp sms ngan member..pas2 aku dok kemas2 meja mkn.....mr hubby kuar jupe member katanya....aku nih meneruskan keja2 aku yg x siap g. Mr. hubby blk umah lam koi 10 camtu.....masa nk tdo tu aku dok cr la hp aku nk kunci jam utk bgn besok pg...cr punya cr xdak ...aik...pelik2.td aku rasa letak atas sofa.....tp x dak .tgk lam bilik x dak...atas meja pon xdak..isk3..mn la plak aku letak nih.....mr. hubby tanya aku"cari apa tu?..."hanpon"...jwbnya aku...dia senyum2..."tu dok charge tu apa?"...."kan tu hp abg"jwbku pulak tanpa p tgk hp tu....."isk....p tgk elok2..." katanya lg..aku pon p la tgk..aik......Hanpon baru laa........sony ericson.hehehehe..sengeh la akuuuuu...dh tu camera dia mmg beh..syok3...leh tangkap gambaq blog bg cun sket kan3?cuma masih penin x bopa terrer nk guna g ...dulu pakai nokia.....makasih abg...sayang abang...tq so much sbb prihatin ngan keadaan hanpon aku...kahkahkah....kalo aku pakai x bli len la lg bleh gune...nih org dh bg...aku amikk....hahahahahahah.......panjang lak cita aku nih..dh aaa..lenguh dh jari jemarii aku nihhh......pada korang sume...tq sbb sudi baca.....huhuhu


gambaq ni amik guna hp mr hubby....

No comments:

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)