Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Tuesday, December 14, 2010

Kari Kepala Ikam My Style...layan jekk



Mlm ni nk tepek gambaq kari kapla ikan..ikan ape?haku x tahuuuu...ahahahaa. Sbb aku ni cume kenai ikan termenung (ikan kembong le tu), ikan merah dan ikan yg selalu menjadi santapan sahaja..muahahaha. Tp rs2 haku yg x terer ni Kepala Ikan Merah rasanya. Lantak le ikan hapapun kan....Dh jd arwah pon. Tp ni menu untuk Mr. Hubby leeee..aku jamu mata je la. Sbb haku skrg sedang berpantang dr makanan yg terlalu berminyak, berlemak, pedas n terlalu manis.....ehehehe. Serik beb sakit aritu...cam mau berguling-guling kat lantai jek....
Terima kasih buat kak nor sbb bg petua utk sakit cam haku ni...thank akak. Semoga Allah saja yg dpt membalas budi baik mu itew.
Berbalik kepada stori ps kari haku ni. Kari ni haku buat ikut style simple haku dok buat slalu...
Buat yg mudah2 je kalo hari kerja ni...mn sempat beb. Kalo bleh nk siapkan masak sebelum maghrib....eheheh. dh mandi wangi2 x mo dh buat keja...huahuahua..melampaunya hakuuu......
Lyan jek la pic ni .....zasss


No comments:

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)