Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Thursday, January 27, 2011

Pleaseee Help Me....i'm So sad

HARAP SGT ADA KAWAN-KAWAN YANG DAPAT MEMBANTU MENYELASAIKAN MASALAH SEPERTI DI N3 TaDi.

4 comments:

mummychacha said...

alahai..tak boleh lg yer? hmm,kena dok depan2 ni baru bley tunjuk cmner kot..hmm...sabar ye awak.. ;(

MeknaBlog said...

mummychacha:tak tahu camna nk buat....dh try mcm2.

K.Nor said...

salam na, cuba tengok kat ni http://teknikbuatblog.blogspot.com/2010/11/masaalah-double-posting-pada-blog.html ... study dan try buat ya.. mudah2an masalah settle :)

MeknaBlog said...

KA NOR: Terima kasih yang tak terhingga di atas pertolonganmu itew. Semoga Allah jua membalas kebaikkanmu kak...terharu

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)