Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Friday, January 28, 2011

TERIMA KASIH KAK NOR & KAWAN2....

N3 pagi ni khas untuk K.Nor Secubitgaram, Kak Su contenghidup dan juga pada kawan-kawan yang sudi membantu aku menyelasaikan masalah berkenaan masalah double posting kat blog haku smlm. TERIMA KASIH TAK TERHINGGA. Alhamdulillah masalah tersebut telah dapat haku atasi. Syukur....ok cukup n3 ala skema tu..hahaha...dh boleh sengeh dh...Terima kasih skali lagi K.Nor. Jasamu dikenang....

Rasa nk sengeh camni selalu....

2 comments:

K.Nor said...

ish... jgn sengih gitu la na, cam kerang musyuk!! eheheheh.... tahniah ya.. dah settle problem tu.. :)

MeknaBlog said...

hhehehee..kerang bushk pon kerang bushukla kak...janji hati dh hepy...yahoo...tq

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)