Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Thursday, January 27, 2011

MEMERLUKAN PERTOLONGAN CEMAS....







Salam kawan-kawan semua..haku ada masalah besar sangat-sangat. Kalau boleh nk minta tolong kawan-kawan yang tau camna nak buat ni. Kalau korang perasan bila buka blog haku tang bahagian n3 tu dia ulang lagi sekali kat bawah. Kat Add and arrange page tu dia ada blogs post 2 kotak .Nk remove tak boleh...dh mati akai dh haku tak tahu lagi nk buat macamana. Kalau sesapa yang tahu PLEAASEEE tolong gtau ekk. Jasa kalian akan ku kenang. Semoga Allah jua dapat membalas budi baik kawan-kawan.

3 comments:

mummychacha said...

salam,

dulu adik izan pernah kena mcm ni kat blog dia.masa tu disebabkan oleh dia tukar template blog tanpa remove yang lama..tu yg jd double posting...lps dia remove yg lama,semua jd ok semula..hmm,cuba la yer kot2 kes yg sama =D

MeknaBlog said...

Terima Kasih mummychacha. Nnt Na Cuba

ilahjy said...

sbb tu kak ilah tak berani tukaq baju blog kak huhuhu habis hilang blog list yg ada lagi sdih..biarlah tak pakai baju baru janji ada isi baru hehehe

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)