Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Wednesday, April 20, 2011

Tiba-tiba


Assalamualaikum....

tetiba haku terpikiaq nk coret2 kat cni. Ermm pasal penyakit aku ni sebab ramai kawan2 dok tanya camna dengan penyakit aku tu.
Buat masa sekarang ni alhamdulillah sakit tu tak menyerang lg selepas yg aritu. Tp haku pon belum pasti lagi apa yang akan terjadi dan apa keputusan buat masa skrg. Haku pon tak tahu. Tunggu dan lihat dulu kot. Tapi tiap kali haku jumpa Doktor dia akan pesan soh p buat operation cepat2. Jangan biar lama-lama...nnt bawa mudarat lg susah. Aku slalunya akan senyum ja. Sebab haku pon x tau nk jawab apa kan. Aku dh cuba berubat cara tradisional tp buat masa sekarang masih belum apa2 perubahan.
Apepon yang terjadi atau akan terjadi aku terima dengan Redha.....cuma aku berdoa jika ditakdirkan aku akan pergi mengadap Ilahi disebabkan penyakit ni, Haku Redha. Semoga Allah s.w.t permudahkan segalanya bagiku. Semoga haku takkan menyusahkan orang-orang disekeliling haku terutamanya mak dan ayah haku. Diorang dh tua, haku tak mahu tengok mak dan ayah sedih bila tgk aku sakit. Haku nak tengok Mak dan Ayah gembira...tak mau bagi mak susah2 kena jaga haku lg kalau aku sakit.......Sian mak ayah haku.......
Semoga Allah bagi petunjuk kepadaku...Aminnn
Rindu pulak kat mak ngan Ayah...semoga mak dan ayah sentiasa sihat dan bahagia selalu...Amin. Sayang mak dan ayah. Ampunkan dan halalkan semuanya dunia dan akhirat.....

7 comments:

Ibu Ayra said...

rusna, insyaallah rusna akan sembuh... pasai apa tak buat operation?

♥MAMASYAZA♥ said...

relax beb, jgn dok buat ayat sedih lagu ni, sat g aku teriak sama, pada aku hang tetap kena p operate, pasai cara berubat tu cam tak jalan ja, cepat sebelum terlambat ok. aku sentiasa mendoakan hang

MeknaBlog said...

Kak Ros: terima kasih...x da jawapan nk bg niiii..

MeknaBlog said...

Kak Su: wehh...rilex la...ala..haku br buat ayat sedih skit ja pon takkan hg teriak dh kot

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

deeila86 said...

sakit pa kak?

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)