Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Saturday, February 5, 2011

Agenda Semalam & Hari ini,,,unplaned Destination

Assalamualaikum semuaaa....ada ke org datang jengok dapoq haku nihh...dh tak berasap sehari setengah....huhuhu. Ada juga setengah tu. Holiday kan aku pon gantung periyuk la apalagi. Big Boss aka Mr.Hubby pon dh bagi greenlight.....tunggu lagi. Peluang2...Haku holiday kat umah je sebab si adik tetiba jek demam ari khamis tu. So haku mmg tak de mood nk p jalan2 dan sewaktu dengannya.Tu cerita 2 ari lepas lerr.....
Semalam adik dh sihat wallepatliat dah...Big Boss aka Mr.Hubby wak kami anak beranak p jalan2 ke alor setar, tu pon koi 8.30 baru keluar. Pastu kitaorang p soru Charkueytew kat depan Yawata Jitra. Pas kenyang tu kami p ronda2 kat Istana Anak Bukit. Ramai rupanya malam2 kat ctu. Posing2 kat ctu jap then kami pon nak balik tapi kan big boss ajak singgah makan steamboat kat Hijrah Cafe pula...huhuhu. Ok juga la steamboat kat ctu cuma takdela byk menda..padan la RM20. hahaha....melantak sngguh kami semalam.Pastu balik tdo..
Arini igt nk  wak anak2 p kat The Carnival Sg. Petani. Tp bila sampai disana tgk org saaaaangat la ramai. Nk mandi2 pon cam sesak jek. Pastu Mr. Hubby lajak p Penang..zassss tgk gambaq la...tak larat nk taip dh. Haku pon baru sampai je ni..

Steambot kat Hijrah Cafe

 Adik sampai muncung mulut2 hirup sup...ehehhee

 Gaya budak tonet posing...

 Kakak posing dengan muka bosan masa tgg oder mee udang







No comments:

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)