Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Tuesday, February 1, 2011

Adegan Romantik..ahaks

Haaa..haaaa..apa korang pikiaq tu?????Bukan adegan terlampau pon..ahaks. Adegan manja2 sayang 2 ketoi bulat ni jekk...
Haku malas la beleter panjang-panjang. So layan jek gambar makan-makan kami semalam.

Kakak tengah paksa adik tengok camera..

 Kakak jeling adik...adik tak tahu dok tengok mana..
ooo adik tengok mende2 hiasan kaler merah tuuu

 mata tetap dok jeling & tolak2 pp tembam adikkk

Heeee...cedapnyeee.Jom makan Ayam KFC ngan adik...nyum3

 Ngap....kakak dh tak sabaq lagikkkk
  
Foto kakak yang aku rasa senyuman paling ikhlas...ehehehee


Ini la BigBoss yang saaaaangat baik hati belanja kami semueeeee..Tq Abah
Len kali belanja lagi tau
(Mmg selalu bigboss ni jek yang belanja, PA dia slalu pokai jekk..ahaks)

2 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

tulong kirim salam syang kat big boss tu, habaq kat dia, bila dia nak belanja i pulakkk, paling koman pun, belanja trip i p balik ke bali. bulehhh kotttt

MeknaBlog said...

kak suzi:hahaahha..mak aiiii..demnd tahap gaban hg wehh

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)