Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Friday, February 18, 2011

Gader2 ngan Kawan2 Sekolah..BESTTTTTTTTTTTTT sgt

Assalamualaikum semuaaaa...hehehe. Hari ni adalah hari yang menggembirakan buat haku. Arini haku dapat jumpa kawan2 sekolah yg dh laaaama sgt x jumpa. Mmg havoc habiss...best2. Semua ni kawan-kawan baik masa sekolah menengah dulu. Mmg dh lama sgt tak jumpa. Terima kasih kawan-kawan sudi singgah umah haku yg tak seberapa ini. Semoga persahabatan ini akan kekal hendaknya.. Aminn. Haku harap kawan-kawan tak serik mai umah haku lagi no. Harap maafkan andai ada apa-apa kekurangan semasa perjumpaan kita. Apapon haku mmg happy sangat-sangat....Terima kasih juga kepada penyumbang2 resepi. NNt haku update resepi no..mlm ni dh tak larat nak taip dh..Jom jamu mata menu2 yg kami melantak ptg td dan gambaq2 yg sempat di snap....zasssssss

 Wajah-wajah ceria my pren

 Huda & Hubby...tq sudi singgah
..seronok sgt dh lama x jumpaa...besstttt


 Acar Timun

 Ayam masak merah...huhuhu..nasi tomato lupa nk snap

Strawberry Cheese Cake



Alhamdulillah syukur pada Allah yang mengizinkan kita bertemu setelah sekian lama...terima kasih kawan-kawanku...

p/s: nnt la ekk haku letak resepi semua2 ni....dh tak larat nak taip dh mlm ni

2 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

patut la sunyi sepi hari ni. kat fb pun tak muncul, ropanya sibuk dok masak. nak ckit cheese cake tu, sedap arrrrrr. buleh buat utk birthday ami kot no

MeknaBlog said...

insyaallahh....hehehe. Ha bz dok masak arini. Seronok sgt kawan-kawan mai. Hehheehehe..

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)