Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Wednesday, February 2, 2011

Makan Cemei aka orang Belanja...

Alhamdulillah arini dapat rezeki tergolek2 tanpa disangka. Arini dapat makan cemei aka makan free atau lebih tepat lagik makan orang belanja...huhuhu. Rezeki2....tp bkn makan besaq utk chinene new year, makan tengahari ja pon...ahaks.
 Tadi my sis call ajak 'dating' ngan dia. Memula ingat nak balik umah tp dh ada orang ajak kuaq poya2. Memang haku takkan melepaskan peluang ni. So masa lunch tu My Sis mai jemput kat opis p date kat Kopitiam Changlun....best2. Kalau haku tau dia nk belanja sah2 haku oder penuh meja....hahahahaa. Baru berbaloi dan kopak kau sis. hahahaha...jgn mare aa...gurau2 jek.So ni la antara menu yang dh selamat masuk perut sampai termengah2....Tp sis tergamak hg lupa oder ayaq kat hakuuu.....sib bek ada 3 layer cendol yang kak su. Sebab dia lupa oder ayaq aku balun cendol dia skali .papepon Thanks ekk sis...len kali buat lagi tau...i likeeeee...ahahahahaa.  Ok layanz gambaq2 yang menggiurkan ini. Takleh bebel banyak2 nnt lapaq balik....

ni haku punya Sizzling Yee Mee...nyum2...

Ni haku punya gaks....sedap woooo

Ni kak su yang punya tp haku balun gak...ahahaha

Ni pon menu kak su...dia kata kureng kick sbb x pedas...erm..nasib kau la sis

2 comments:

Nieza said...

wah sedapnya terliur saya kat sini nengoknya ni....mkn kat mana ni mekna?nampak sedapla mee tu:)

MeknaBlog said...

Nieza:kat C-Kopitiam Changlun, kedahhh..mmg sedap..saya suka sgt

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)