Recent Posts

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi jengah sini. Sudi-sudikanlah tinggalkan komen kawan-kawan kat sini ekk..terima kasih kepada yang selalu kongsi resepi-resepi ngan kita yang baru belajar ni. Sangat-sangat menghargainya....Semoga silaturrahim akan bertambah erat walaupon hanya di alam maya.

Jika ada yang berminat mengoder saya sedia menerima tempahan kek, cupcake dan Tat. Jika ada yang berminat untuk mengoder produk-produk homemade saya sila PM ke FB saye yer. Terima kasih.

Sunday, February 13, 2011

Masak Lemak Cili Padi Peria & Kerapu masak stim

Dah banyak ari tak masak nasi berlauk..arini ada rajin dan mood pon ok jek. So blk keje terus on jela. Dok set siap dh apa nk masak dalam pala. Kat esbok ada peria...so smlm ada beli ikan apa ntah kat Pasar Malam. So mmg besh kalau masak camni. Bigboss mmg suka nih kalau masak camni...pastu gorng ikan jek. Kat haku spesel punya ,,,,hehehe...lauk lain la aku....
jeng..jeng..ni lauk haku...2 ekoq ikan kerapu masak Stim..wawawa..mmg haku sorang ja balunn semuaaaaa...ni masak xpress je. Tp aku sukaa...sedap beb...

2 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

ikan kerapu, i pun suka, sodappp

izahdaut said...

ni kalau ikan fresh..perhhgg memang best kan kan

nuff

Categories

acar (1) anak-anak (4) Apam polkadot (2) asam pedas (2) award (2) Ayam (5) biskut (7) BM (1) Brownies (5) bubur (6) buku (1) Cake (86) Cake Deco (1) cake in jar (7) Cerita (1) Cheesecake (14) coklat (2) contest (1) cream puff (2) cupcake/Muffin (27) Daging (7) Dalca (1) Dessert (12) GA (2) Hantaran (1) Ikan (24) Info (6) Jalan-jalan (2) Jualan (1) Kek (24) Kek Lapis (5) Kerang (1) kuih muih (31) Lauk Pauk (45) Mak (1) makan (1) mee (26) Mengandung (1) Minuman (4) muffin (2) muhasabah (1) Mutiara Hati (1) Nasi (9) oven (1) pasta (1) Pizza (4) Puding (2) Pulut (1) Raya (1) Roti (20) Sayur (16) Seafood (14) sotong (4) Steamboat (2) Story mory (141) Sup (7) Tart (27) tat (7) tiramisu (2) Tools (1) Triffle (4) udang (6) Western (3)